Ázsia Kincse Áruház – női ruházat és cipő

Női ruházati és cipő osztályainkon a nyárra való tekintettel természetesen különböző könnyű ruhák, strandoláshoz való kellékek, cipők, kiegészítők is megtalálhatók az egyéb szezonális ajánlataink mellett.

Női ruházat

Gazdag választékkal és alacsony árakkal várjuk női vevőinket áruházunkban. Rendszeres – és nem csupán a szezonból “kifutó” termékekre meghirdetett – akciók és leértékelések biztosítják, hogy mindenki megtalálja, ami a szívének kedves. 

 

Női cipők, szandálok, papucsok

Női cipők és nyári lábbelik nagy választékával várjuk vásárlóinkat. Ha akár alkalmi vagy strapabíró, kényelmes lábbelit keres, akkor ne mulassza el felkeresni az Ázsia Kincse Áruház cipőosztályát a második emeleten! 

Az utcára való viselet mellett kifejezetten a nyári örömökhöz való darabok, mint színes papucsok vagy strandcipők is nagy választékban kaphatók. 

 

Pizsamák, otthoni viselet 

Kényelmes és elegáns pizsamákkal, otthoni viselettel várjuk vásárlóinkat. Külön említést érdemel “Kismama Részlegünk”, ahol a várandós anyukák jelentős kínálatból válogathatnak. 

 

Táskák, kiegészítők 

Minden évszakban nagy választékkal várjuk hölgyvásárlóinkat különböző táskákkal, kalapokkal, egyéb kiegészítőkkel. A nyári szezonra való tekintettel különösen gazdag kínálatot nyújtunk az könnyed, vidámabb darabokból. 

 

Női fehérneműk, harisnyák, melltartók 

Az Ázsia Kincse Áruházban nagy választékkal és olcsó árakkal várjuk vevőinket a női fehérnemű osztályon is. Egyszerű, kényelmes pamut vagy extravagáns, színes, kosaras melltartókból, számtalan színű és szövésű harisnyáinkból minden évszakban bő a kínálat. 

 

Dorina melltartók 

Az Ázsia Kincsében különös figyelmet fordítunk arra, hogy azok is megtalálják a kedvükre való árut, akik a minőséget keresik megfizethető áron. Ennek egyik példája gazdag választékunk Dorina melltartókból. Itt is, mint a női fehérnemű osztály más részein, mind a kényelmes, mind a “szexi” viseletet kedvelők megtalálják a nekik való darabokat.